Jag lever!

HEJ!! Jag kom precis på att jag inte har uppdaterat denna blogg på flera månader. Fick lust att skriva ett inlägg, typ helt random men ja. Jag vet inte ens vad jag tänker på just nu eftersom att min lillebror på 4 år kollar på Barnkanalen med alldeles för hög volym. Insåg precis att det senaste inlägget jag skrev var i slutet av Juni. Det är ju nästan pinsamt. Tänker absolut inte be om ursäkt till de (er) som (inte) läser detta, men snarare till mig själv. Anledningen till att jag startade denna blogg var till störst del för att dokumentera mitt liv. Oj, det låter väldigt djupt. Sorry. 
 
Så vad gjorde jag i sommar? Jo, jag har åkt till Taizé (kristen kommunitet i Frankrike om jag inte minns fel så skrev jag om det tidigare), åkt till Gotland och sommarjobbat. Nu går jag andra året på gymnasiet och försöker läsa upp Det Enda Ämnet Som Jag Någonsin Fått F I. Det går åt skogen eftersom att min lärare inte förstår att jag inte gillar hennes lärosätt. Då är det inte lätt, bara så ni vet. Snarare väldigt svårt. 
 
Kom precis på att jag höll mejlkontakt med en tjej från Österrike som jag träffade i Frankrike. Hon skrev senast för typ tre veckor sedan. Jag är sämst på att hålla kontakt med folk via Facebook och mejl SAMT att blogga. Bara så ni vet. 
 
Nu sitter jag och är barnvakt åt min lillebror. Jag borde egentligen vara hemma och plugga (har flyttat hemifrån), men mamma skrev till mig på Facebook i mitten av min engelskalektion idag och mutade mig med mat. Det är klart att jag vill ha mat! När jag kom till mitt gamla hem så fick jag veta att den riktiga anledningen till att mamma ville ha hem mig var för att jag skulle vara barnvakt. Inte för att jag skulle få mat eller att hon bara ville träffa mig. Snyft. Gråter inombords.
 
 
 
Tänker visa två bilder från min vistelse i Frankrike nu. Det är egentligen inte intressant, men antar att jag kommer tycka att det är intressant att se tillbaka på senare i livet... eller något. 
 
 
Antar att jag måste skämma ut mig själv, så ja. Såhär såg min del av rummet vi bodde i ut. Sängarna var riktigt bekväma. Till höger ser ni en ryskas väska. Ryssarna (+ en nunna... eller ja, vi trodde i alla fall att hon var det.. och det var hon nog, hon såg ut som en nunna) hade mycket mer ordning än vad jag hade, bara så ni vet. 
 
 
Heido.
 



RSS 2.0