Planer som spricker

I förrgår trodde jag att jag hade sköldkörtelcancer efter att ha sett ett avsnitt av House där just det ämnet dök upp. Har underfunktion + infektion (eller något liknande, har inte riktigt fattat vad det är) i sköldkörteln och efter att ha sett det där avsnittet blev jag helt galen. Jag hade på det även riktigt ont i halsen (men inga andra förkylningssymtom) vilket jag tolkade som att det var något fel med just sköldkörteln, på grund av Google. 
 
Igår vaknade jag upp med världens förkylning, och gick inte ens ut ur lägenheten på hela dagen. Åt istället fryst yoghurt och drack vatten, te och kaffe hela dagen för att försöka rädda min hals. Inget av det hjälpte. Den här förkylningen kom verkligen som en käftsmäll, när jag som minst behövde den.
Har hela dagen tänkt att jag faktiskt ska ta mig ut, för att typ kasta soporna eller något, men jag mår verkligen inte bra. Orkar inte. Har lyckats diska, duscha och laga fiskpinnar med potatis i ugn i dag. Inte mer än så. Var nyss jättetaggad på att gå ut med soporna, men jag orkar inte. Har ingen energi, men ändå är jag för pigg för att sova. Tog sömntabletter väldigt tidigt igår kväll, runt 18-tiden bara för att försäkra mig om att jag skulle somna... jovisst. Funkade ju utmärkt. Somnade runt 23 och vaknade vid 3. Somnade om efter en timme och vaknade 9. Kul. 
 
Ska på terapi 11 imorgon. Får se om jag lyckas ta mig upp... 
 
 
Förstår inte ens hur jag fick koncentration till att skriva detta, om jag ska vara ärlig. Jag har verkligen ingen ork till att skriva överhuvudtaget nu för tiden. 



RSS 2.0