Ångesten har gjort comeback

Vet inte vad det beror på, men den är tillbaka. Ångesten. Mitt självförtroende ligger på botten igen, trodde ett tag att jag skulle ta mig igenom det men nej. Har blivit pessimistisk mot allt. Skolan går åt skogen och jag drar förhastade slutsatser om vad jag tror att andra tycker om mig, och det är inte snälla saker. Det känns som att jag misslyckas med allt jag gör och jag orkar inte göra något. Jag isolerar mig igen, vill inte umgås med folk. 
 
Har suttit hela dagen och kollat på Orphan Black  (framtida jag, om du läser detta måste du kolla om den serien igen, jäkligt bra!) varvat med filmer. Har ätit någon bulle under dagen och mango, men känner mig ändå uppsvälld på något sätt, som att jag inte ska äta något mer. Jag är jättetörstig men jag har inte orken att kliva upp, gå till köket och hämta vatten. Det är typ bara fem meter, och jag har skrivit all denna text, men orkar ändå inte hämta vatten? Skulle också behöva laga mat, men kan liksom inte. Känner mig tom. Har ont i huvudet. Kan inte riktigt formulera mina tankar som jag vill och är nog därför väldigt otydlig men behöver ändå skriva ner. Jag tror nog att det är nyttigt för mig att läsa detta i framtiden. 
 
Vad har hänt sedan sist? Mjo, ADHD-utredning är klar (vet ej om jag skrivit om det, men tror att den påbörjades typ i juni? blev klar i november). Jag har ADHD, tydligen. Har läkartid på psyk i FEBRUARI. F'cking februari. En och en halv månad, rättare bestämt. Remissen skickades för över en månad sedan och jag har tid i februari? Jaha. Trevligt. 
 
Ostrukturerad som jag är så tappade jag intresset nu, ska nog försöka ta tag i livet och hämta det där jävla vattnet. Om jag orkar. 



RSS 2.0